De wereld draait door gemist? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren maar natuurlijk zonde als je het niet terug zou kunnen kijken. Daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Op onze site vindt je alle info die je naar de gemiste uitzendingen van DWDD kunnen leiden. Daarnaast biedt onze website een hoop informatie over het populaire programma wat gepresenteerd wordt door Matthijs van Nieuwkerk.

DWDD gemist

De wereld draait door wordt ook wel DWDD genoemd en mensen zoeken vaak op een uitzending gemist van dit programma omdat de uitzendingen elke werkdag zijn missen mensen soms een aflevering en is het leuk om dit op een ander tijdstip terug te kijken. Bij ons kan je alle afleveringen terug kijken op welk tijdstip je maar wilt en wat jou uitkomt. De uitzendingen zijn op zowel smart TV, tablet, vaste PC of smartphone te bekijken en kunnen in verschillende kwaliteit bekeken worden zodat je ook op een groot TVscherm de uitzending nog goed kunt volgen.

Dus heb jij een uitzending gemist DWDD dan ben je bij ons op het juiste adres en zorgen wij ervoor dat je je favoriete programma met actualiteiten, vaste tafelgasten, leuke nieuwe bands en interessante weetjes nooit meer hoeft te missen en altijd kunt terugkijken wanneer het jou het beste uitkomt.

Uitzending gemist De wereld draait door

Uitzending gemist? Niet getreurd! Alle afleveringen zijn terug te vinden die er het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Niet alleen de gehele uitzendingen maar ook clips van het programma waarin de leukste en interessantste items voorbij komen zijn terug te kijken zodat je niet langer iets hoeft te missen. De immens populaire show gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk wordt dagelijks door meer dan een miljoen mensen bekeken en vele daarvan willen het graag nog een keer terugzien of missen de show doordat ze nog bezig waren met werk of sport. Dan kan je bij de gemiste afleveringen komen die je zocht en hoef je niet langer iets te missen!